Telefon: 06-20 99-33-555
E-mail: info@padlofutes-szereles.hu

A padlófűtés felületi hőmérséklete a radiátorokhoz képest alacsonyabb, így a kombinált fűtés esetén a padlófűtési kör hőfokát le kell keverni a radiátoros körhöz képest, hogy a padlófűtési terület még véletlenül se kapjon magas hőmérsékletű fűtővizet.

Erre különböző gépészeti szerelvények állnak rendelkezésre (pl. 3 járatú szelep) amelyet igény szerint, motorral láthatunk el, így működését teljesen automatizálni tudjuk.

Kisebb alapterületű helységek esetén a kivitelező szakemberek kedvelt és bevált módszere, hogy egy radiátor, vagy fürdőszoba esetén törölköző szárító visszatérő ágából indítunk egy padlófűtési kört, így már a lehűlt, de padlófűtésnek még ideális hőfokú vizet használjuk fel, a megfelelő sürüségben fektetett csővezetékben,így meg tudjuk oldani például a fürdőszoba padlófűtését,viszonylag alacsony gépészeti költségből.

Hő határoló szabályzó szerelvény beépítésével az ilyen padlófűtési köröket ugyanúgy tudjuk szabályozni, mint a radiátorunkat, a termosztatikus radiátor szelep segítségével.

A padlófűtés kerámia burkolat esetén működik optimálisan, megszüntetve a kő, vagy járólap hideg érzetét. Más anyag választása esetén (pl. laminált parketta) mindig kérjük ki a gyártó véleményét.


Családi ház padlófűtés szerelése, 10x10-es acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.


Családi ház padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

Családi ház padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

Családi ház nappali helységének padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

Családi ház étkező, előtér helységének padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

Családi ház konyha helységének padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

6 körös áramlásszabályzós osztó-gyűjtő falba épített osztódobozban.

Családi ház étkező helységének padlófűtés szerelése, 15x15-ös acélhálóra, 20x2-es korszerű oxigéndiffúziós mentes műanyag csővel.

Padlófűtés nyomáspróbája, aljzat betonozás előtt.